DSC02415new

Mε επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:30 πμ στο Μεγάλο Αμφιθέατρο Σπύρος Αρσένης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Κοίλα Κοζάνης η ημερίδα ενημέρωσης κοινού για τις δράσεις του έργου: «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης».

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος κος Ηλίας Γουνόπουλος, παρουσίασε τον απολογισμό του έργου, το οποίο και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία (Ποσοστό Ολοκλήρωσης Φυσικού Αντικειμένου: 95%). Παράλληλα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που προέκυψαν στην πορεία των τριών ετών υλοποίησης του έργου, αλλά και σε  προτάσεις για το μέλλον.

Η κα Ευγενία Τόκη, Επιστημονική Υπεύθυνη του Προγράμματος: ««Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του ΤΕΙ Ηπείρου», παρουσίασε τους βασικούς άξονες δράσης και τα επιτεύγματα του έργου στο ΤΕΙ Ηπείρου.

Ο διδάσκων στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Μαράς ανέπτυξε τις δυνατότητες των Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων για τη την επιστημονική γνώση στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας.

Τα μέλη ΔΕΠ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, κύριοι: Καραφώλας Συμεών και Λαζαρίδης Θεμιστοκλής παρουσίασαν την άποψη τους για τα οφέλη από τη συμμετοχή τους ως Διδάσκοντες στο έργο: «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα ».

Στο τέλος της εκδήλωσης, έγινε η βράβευση των καλύτερων Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

 

DSC02418new DSC02419new

  Η εμπειρία των Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων στην ΑΕΑΘ (478,5 KiB, 1.196 hits)

  Παρουσίαση Έργου ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (896,3 KiB, 1.249 hits)

  Παρουσίαση Έργου ΤΕΙ Ηπείρου (708,9 KiB, 1.163 hits)